• 0

CONFECTIE

De Kendix gordijnstoffen kunnen op meerdere manieren worden toegepast in uw interieur, bijvoorbeeld als geplooide gordijnen maar ook als vouwgordijnen. Om te laten zien wat de mogelijkheden zijn en hoe een stof in een bepaalde confectie uitvoering toont, zie je

WAVEPLOOI

Door de vaste afstand tussen de runners en de vaste afstand tussen de haken in het gordijn ontstaat een golfbeweging die zich bijna exact herhaalt.

Stofbehoefte is 180% - 240%


RINGEN

Ringen, verkrijgbaar in diverse kleuren en maten, worden aan de bovenkant ingeslagen zodat het gordijn over een roede kan glijden.

Stofbehoefte is 200% - 260%


VOUWGORDIJN

Kendix heeft een aantal doekkwaliteiten geselecteerd die goed te verwerken zijn als vouwgordijn. Deze kwaliteiten zijn vooraf uitvoerig getest om te beoordelen of deze vouwgordijn geschikt zijn.


ENKELE PLOOI

De enkele plooi kan gebruikt worden bij elk type stof. Het gordijn hangt vóór de rail.

Stofbehoefte is 150% - 200%


DUBBELE PLOOI

Het gordijn hangt vóór de rail. Deze plooi hangt voller dan de enkele plooi.

Stofbehoefte is 200% - 260%


ENKELE PLOOI MET RETOURPLOOI

Tussen de plooien aan de voorkant wordt een plooi aan de achterkant gestikt zodat de plooien mooier in model blijven hangen. Het gordijn hangt onder de rail.

Stofbehoefte is 170% - 220%


DUBBELE PLOOI MET RETOURPLOOI

Deze plooi hangt voller dan de enkele plooi. Tussen de dubbele plooien aan de voorkant wordt een plooi aan de achterkant gestikt zodat de plooien mooi in model blijven hangen. Het gordijn hang onder de rail.

Stofbehoefte is 220% - 280%