• 0

Veelgestelde vragen

Wie is Kendix?

Kendix ontwikkelt, vervaardigt en distribueert hoogwaardige gordijnstoffen. De collectie bestaat uit bedrukte, geweven en transparante stoffen, grafische dessins, ausbrenners en geweven structuren, veelal kamerhoog.

Zijn er naast de producten op de site nog meer kleuren/dessins leverbaar?

De website geeft een totaalbeeld van de Kendix collectie. In het collectieoverzicht staan alle kleuren en dessins die van onze gordijnen te verkrijgen zijn. Dit overzicht geeft je dus een compleet beeld van wat er in de collectie zit.

Heeft Kendix een showroom waar ik de producten kan zien?

Kendix gordijnen kun je vinden bij de betere woonspeciaalzaak. Kijk op de site bij verkooppunten voor een verkooppunt bij jou in de buurt waar je de Kendix collectie kunt zien, voelen, beleven en waar ze je professioneel kunnen adviseren.

Hebben jullie ook een telefonische klantenservice?

De verkoopbinnendienst is van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.00 uur bereikbaar op het nummer Tel + 31 (0)492 38 65 00 of per mail via sales@kendix.nl

Versturen jullie gratis stalen?

Wij versturen gratis knipstalen van onze gordijnstoffen. Weet je wat je zoekt? Zoek via het collectie overzicht naar de gewenste stof en bestel van daaruit. Bij iedere gordijnstof bieden wij de gelegenheid om een gratis samples aan te vragen. Na het bestellen ontvang je een mail met verwijzing naar een dealer bij jou in de buurt. Het besteltraject regelt zich zelf, volg de aanwijzingen op het scherm.

Hoe moet ik gordijnen inmeten?

Wij adviseren om de gordijnen te laten inmeten door een Kendix dealer.

Klopt de kleur van het gordijn op het scherm?

Kleuren op het scherm kunnen afwijken van de realiteit. Afhankelijk van hoe je je beeldscherm thuis hebt afgesteld, neem je een kleur waar. Wij hebben daar geen invloed op. We geven de beelden van de stof en daarmee de kleuren zo waarheidsgetrouw mogelijk weer.

Kan ik rechtstreeks bij Kendix kopen?

Nee, dat gaat niet. Kendix stuurt altijd door naar een woonspeciaalzaak voor een optimaal advies afgestemd op je wensen met betrekking tot functie, kleur, materialiteit, confectie, etc. Door te kiezen voor een Kendix dealer, kies je voor een professioneel advies, verwerking en eindproduct. Door middel van de gratis knipstalen helpen wij je graag in de oriëntatie fase maar verwijzen je daarna door naar een professional. Zie verkooppunten voor een dealer bij jou in de buurt.